**FarisAyie FotoPage**

By: Nor Haizree Khairol Faris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Monday, 27-Oct-2008 07:47 Email | Share | | Bookmark
picture picture yang lama terperam











Sunday, 27-Jul-2008 15:49 Email | Share | | Bookmark
gambar yg lama terperam

Lihat la anak daraku ini...


syok main bubble ngan mak chu


masa g funfair kat bukit jalil


at my colleague wedding's


Wednesday, 14-May-2008 14:01 Email | Share | | Bookmark

Sorry la coz lama sangat dah tak update kan fp aisyah ni. Tengok last entry updated sebulan yang lalu. heheheh...

Untuk entry yang ni ummi nk share kan percutian kami sekeluarga ke Bukit Merah Laketown . Asyik lalu jer tak pemah singgah. Kebetulan kami ada wedding kat Teluk Intan dan mmg cuti labour day so this is a ggod time for us to take a break. Aisyah pon dah lama tak gi jalan.

Our journey started lebih kurang jam 8 pagi on 1st may. We stop at Ipoh to meet my long long friend, Tini. Sampai umah Tini lebih kurang pukul 11.30pagi. Ummi kenal tini pon masa keje karangkraf dulu sama sama buat event motivasi bersama Dr Fazley. We been a good friend since then. singgah dalam satu jam kat ipoh we continue journey to bukit merah. Sepanjang perjalanan tu aisyah tidor jer penat sgt kot puas main dengan anak Tini. We reached bukit merah dlm kul 1 lebih. Just nice to check in. Ummi dah siap booking 2 room at Suria Apartment. Another room was Uncle Bakli yang akan join kami 2nd May. Agenda untuk hari pertama kami plan nak turun ke Taiping, Nak pekena kueh teow goreng kat DOLI...lama betul tak makan kat sana. Ummi mmg lama dh mengidam nk makan kat situ. After pekena 2 pinggan kueh teow gereng and 2 pinggan nasi ayam kami pon bergerak menuju ke zoo taiping. Konon nk tengok nite safari. Gate only open at 8.00pm. So kami dok mingle around sementara gate bukak. ramai jugak orang time tu. May be coz ari cuti. We took train coz mmg x larat nk jalan. Kawasan zoo taiping besar. ok la...for Aisyah...tapi jln malam binatang semua tido...heheeh dok atas train tak berapa nampak sgt. tak pe la asal malam itu terisi dengan aktiviti berfaedah.

Bila smpi apartment..kami bertiga pengsan...tido keletihan. Esok nye pagi lepas breakfast kami berendam kat pool sementara tggu uncle Bakli....coz nak gi jalan ke bukit merah theme park plak....ok la malas nak cite panjang....gambar gambar ni untuk tatapan semua.......




Sempat jugak kami gi tour ke orang utan island







Sunday, 13-Apr-2008 22:39 Email | Share | | Bookmark
Picture macam macam

menu hujung minggu



dari seorang beautiful queen.........kepada



hantu siang



Sunday, 13-Apr-2008 04:25 Email | Share | | Bookmark
River Cruise



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net